Om Meg

Hei.

Jeg heter Gry. Jeg er 42 år og bor i Bergen. Der bor jeg sammen med min familie på 5 og våre 2 fantastiske pusekatter.

Det er meg og “gutta” i vår familie. Mann, 3 gutter og selv pusene våre King og Lord, er hannkatter. Vi har 2 biologiske barn og en fostergutt.

Så her går det i fotballl, fotball og fotball 🙂 Derfor må jeg av og til også synke inn i interiørens og fotograferingens verden. Noe jeg elsker.

Nå når vi skal restaurere vårt hus fra 1970, er det mange som spør og lurer på hvordan det går. Det er et spennende prosjekt der vi restaurerer vår gamle bolig, river taket og bygger et nytt hus oppå det gamle. Til sommeren ser vi for oss at vi ikke lenger bor i et 70-tall hus, men et funkishus.

Veldig spennende synes vi. Spennende synes også mange andre med meg har jeg skjønt.

Med utg.pkt i det fikk jeg en lys ide om å starte en blogg. I tillegg til Instagram kontoen min. Det blir en blogg der jeg viser hele renoveringsprosessen, Opp pussing, interiør, fargevalg, møblering ol.

——> Og her er jeg.

Setter stor pris på interessen din at du titter innom for å titte på min verden.

 

Hilsen Gry