RESTAURERING

Kino/tv-stue

Hei.

Nå begynner virkelig 2 etg å ta form.

Tidligere hadde vi kjøkkenet vårt i dette rommet, pluss peis, stue og spisebord. Kjente det ble et veldig trangt rom når vi gikk fra 4 til 5 i familien. Ikke minst ved besøk og familie tilstelninger.

Nå gjøres det om til tv-stue med kino lerret. Kan vel kalle rommet det ultimate gutterommet, når det blir ferdig. Jeg elsker også å se serier og filmer, så gleder meg utrolig mye til det blir ferdig.

Min samboer har gått banans med anlegg, lerret og 9 høytalere. Er vel slik det blir når jeg er eneste dama i flokken, og gutta får bestemme.. hehe.

Vi beholder deler av kjøkkenet, som var der før. Da kan også gutta få steikt seg en pizza og ha litt i kjøleskapet.

I dag har  tømrerene konsentrert seg om å få isolert taket her. De er snart i mål.

Min samboer har tatt lydplater både på gulvet (ned til leieboer) og på vegger. Nå står sparkling, pussing og maling igjen til meg. På onsdag starter de med gulvet.

Den største utfordringen med prosjektet vårt, er selvfølgelig at det er mye arbeid som skal gjøres. Men ikke minst alle tingen vi har, som vi ikke har plass til  å lagre noe steder. Vi flytter det frem og tilbake. Frem og tilbake. Det ser dere sikkert også på alle bildene jeg legger ut. Et eneste kaos..hahaha.

Se hele forvandlingen i bilder under.

Fra stue og kjøkken til slik det ser ut nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *