RESTAURERING

Huset tar form

Så utrolig glad jeg ble når jeg kom hjem fra jobb i dag, og fikk se dette. Ikke minst…. vi slipper og sove under åpen himmel i natt. Da kan jeg få meg en god natts søvn igjen. Må innrømme at jeg har lagt litt på “halv åtte” disse nettene.. haha.

 

Utrolig mye er blitt gjort også i dag. Huset begynner virkelig å ta form.

Nå har jeg akkurat stått oppå den nye plattingen og virkelig  tatt inn over meg utsikten og hvordan vi vil få det. Er ok og planlegge ut fra tegninger, men likevel annerledes å se og oppleve hvordan det virkelig blir.

De har heist ned ferdige plater. Mye arbeid men likevel effektivt. Reiseverket er også begynt å ta form som dere ser på bildene.

På fredag kommer taket på.

Se prosessen under:

 

Dette ble sendt til meg fra gutten min Marco kl 14.00 i dag. Platene er på plass.
Sett fra siden.
Blitt utrolig romslig under her. Her går vi inn til inngangspartiet vårt nå. De nye platene ser dere øverst.
Inne fra gamle stuen. Fremdeles luftig men begynner å ta form.

Når jeg kom fra jobb kl.17, såg det slik ut. Utrolig gøy å se huset ta form.

 

Fra andre siden av huset.
Samme side som bildet før. Lang dag for tømrerene i dag.
Fremsiden av huset.
Utsikten min akkurat nå når jeg står på nye gulvet i den nye etg. I am in Love.

 

Gleder meg til sykt mye morgendagen.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *