RESTAURERING

Huset plates, isoleres og tettes

Hei.

Håper dere har en fin lørdag.

Her kom tømrerene kl 07.00 i dag. Tror faktisk de begynte før det også 🙂 De måtte jobbe i dag, siden det har meldt regn til uken. Huset må tettes.

Jeg startet dagen kl. 07.00, med fryst spring på kjøkkenet og en kaffetrakter som tydeligvis ikke tåler kulde. Får håpe den våkner til liv nå når den har fått stått på badegulvet litt… haha. Det var -9 gr i natt og nå når huset er tettet igjen, er det faktisk enda kaldere inne på den delen som en stund manglet tak helt. Kulden blir nærmest isolert. Jeg står der inne med boblejakke og lue på når jeg lager mat.

Jeg måtte tidlig avgårde på fotball cup med gutta mine i dag, men når jeg kom hjem hadde jeg fått et helt annerledes hus. Effektive tømrere vi har 🙂

Det begynner virkelig å ligne et hus nå.

Forsiden av huset.
Forsiden. Under utbygget på taket, kommet terrassen utenfor stuen.
Huset sett fra naboen.

Venstre side i 14 tiden.
Venstre side i 16 tiden.

Baksiden i 14 tiden.
Baksiden i 16 tiden.
Høyre side nå.

Nå tar jeg lørdagskveld i Bergen.

Fin kveld til dere.

 

Gry

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *