RESTAURERING

2.etg. tar form

Nå begynner det og ta form i 2 etg.  Her skal det bli kino-rom/tv-stue til slutt, med en liten kjøkkenkrok.

 

Det er støpt gulv, Høytalere er plassert der de skal være. Kassene til spotter er montert, prosjektorheisen og kino lerretet. Nå har de også satt inn siste vinduet i front, og gips plater er på plass på 2 vegger.

Det som mangler er skifting av vinduene på baksiden, til noen mindre vinduer. Det skal monteres en lysskinne på ene veggen. Taket må plates og skyvedøren monteres. Dette før gulvet kan gjøres ferdig.

 

Slik det ser ut nå kan dette være ferdig om ca 3 uker og vi kan endelig flytte opp fra kjelleren. Krysser fingrene og håper.

 

Jeg har lært og lærer noe nytt hver dag. Ikke vært med på et så stort prosjekt før. Bare små opp-pussing. Jeg synes det er utrolig gøy, og liker å utfordre meg selv på ting jeg ikke har gjort før.

Ronny er på jobb, så i går hoppet jeg i det. Det gjensto noen plater på ene veggen som måtte gipses. Slik at vi får sparklet ferdig veggen. Jeg målte, saget og skrudde de på. Klapp på skulderen til meg.

Så etterpå at jeg hadde kuttet de 5 cm for kort. Kjedelig, men slik er det når en ikke har peiling. De skulle gått helt ut til sporet til vinduet. Ingen problem som Ronny sier. Det kan trikset til etterpå.

Se bilder av 2.etg. under

De 2 siste platene på denne veggen monterte jeg
Skyvedøren skal inn der den blå presseningen er
Vindu satt inn
Lerrets veggen
Her skal vinduene skiftes til noen mindre

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *